littleblue lamb logo

freycoo logo

caroch logo

 

Plačila in dostava

DOSTAVA

Blago, naročeno v spletni trgovini dostavljata naša pogodbena partnerja, dostavna služba GLS in Pošta Slovenije d.d.. Cena dostave je odvisna od načina plačila:

- BREZPLAČNA POŠTNINA pri plačilu po predračunu;

- 1,90 EUR pri plačilu s PayPalom oz. kreditnimi karticami;

- 2,90 EUR pri plačilu po povzetju. Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije po svojem veljavnem ceniku zaračuna še provizijo za prenakazilo zneska nakupa.

Če boste naročilo oddali do 13. ure, bo blago odpremljeno še isti dan oziroma najkasneje v roku 5 delovnih dni. 

V kolikor boste izbrali plačilo po predračunu, bo naročeno blago odpremljeno po prejemu plačila oziroma nakazila na TRR podjetja.

Blago bo dostavljeno že naslednji dan oziroma najkasneje v roku 3 delovnih dni.

NAČINI PLAČILA

Kupci lahko naročilo plačajo po povzetju, po predračunu, s Paypalom ali s kreditnimi karticami. Možno je le plačilo v enkratnem znesku.

Prosimo vas, da nas obvestite, če od nas niste prejeli nobenega obvestila in so od nakupa pretekli več kot trije delovni dnevi.

Littlebuby je okolju prijazno podjetje, zato računov ne tiskamo in ne prilagamo poleg pošiljke. Prejeli ga boste po elektronski pošti po odpremi blaga.

V primeru, da potrebujete tiskan račun, vas prosimo, da to pripišete v okence za komentar.

Plačilo po povzetju

Po izbiri opcije »plačilo po povzetju« in oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavljalcu ob prevzemu v gotovini. Če vas takrat ne bo doma, vam bodo pustili obvestilo o prispelem paketu. Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije po svojem veljavnem ceniku zaračuna še provizijo za prenakazilo zneska nakupa.

Plačilo po predračunu

Po izbiri opcije »plačilo po predračunu« in oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli predračun. Naročilo bomo izvršili po prejemu plačila na naš TRR. Za hitrejšo obdelavo nas lahko po izvršenem plačilu o tem obvestite na naš elektronski naslov info@littlebuby.eu

Opozorilo: Pomembno je da pri nakazilu pripišete še vaše ime in priimek, ki ste ga registrirali na naši spletni strani, da bomo lahko hitreje odpremili naročilo.

Plačilo s kreditnimi karticami oziroma PayPalom

Pri plačilu s PayPalom oziroma kreditnimi karticami (Mastercard, Visa,..) se plačilo opravi v angleškem jeziku, saj ponudnik storitve nima slovenskega vmesnika. Po potrditvi naročila boste preusmerjeni na zaščiten strežnik ponudnika storitve (PayPal), kjer dokončate postopek plačila. Na ta način lahko plačate s sredstvi, ki jih imate na PayPal računu, ali s kreditno kartico.

Namig: Pri plačevanju s kreditnimi karticami preko PayPal vmesnika NI potrebno biti registriran uporabnik PayPal-a!