Izjava o zasebnosti podatkov

Politika varovanja osebnih podatkov in izjava o privolitvi v obdelavo osebnih podatkov.

Te določbe se nanašajo na zaupnost podatkov, ki se nahajajo in ki se uporabljajo na spletnih straneh www.littlebuby.eu ter jih končni uporabnik pusti na spletni strani www.littlebuby.eu preko spletnega obrazca, ki je objavljen na spletni strani www.littlebuby.eu podjetja Tina Berginc s.p., Branik 8b, 5295 Branik, se zavezuje, da bo ščitila vašo zasebnost, ko ste povezani z internetom in se nahajate na spletni strani www.littlebuby.eu.

Prosimo, da preberete naslednje, da bi bolje razumeli, katere vaše informacije zbiramo in kako bomo te informacije uporabili. Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi z zaupnostjo podatkov, zahtevo oziroma pritožbo, prosimo, pošljite elektronsko sporočilo na naslov info@littlebuby.eu.

Prosimo, da zelo pozorno in v celoti preberete to izjavo o zaupnosti podatkov, še posebej pa vsebino vašega soglasja za obdelavo osebnih podatkov na koncu te izjave. Z dostopom ali uporabo naše spletne strani potrjujete, da ste prebrali, razumeli in da se strinjate z vsemi pogoji o zaupnosti podatkov in načini uporabe naših spletnih strani. Če se ne strinjate s temi pogoji v celoti, zapustite našo spletno stran ter do nje ne dostopajte in je ne uporabljajte.

1. Vrste zbranih informacij in uporaba zbranih informacij

Zbiramo informacije o Končnih uporabnikih naših spletnih strani: osebne identifikacijske podatke in neosebne identifikacijske podatke.

Osebni identifikacijski podatki so podatki, ki identificirajo določenega Končnega uporabnika. Ko nam pošiljate povratne informacije, ko iščete informacije o naših storitvah (v nadaljevanju vse skupaj »Identifikacijske aktivnosti«), vas lahko prosimo za določene vaše podatke. Pri tem pa lahko od vas zahtevamo, da sporočite določene vaše osebne podatke, kot so ime, naslov elektronske pošte in telefonsko številko, kjer so to v tem primeru obvezni podatki. Če ne zagotovite obveznih informacij za določene aktivnosti, ki se zahtevajo, vam ne bo dopuščeno vključiti se v tako aktivnost.

Osebne identifikacijske podatke uporabljamo za zagotavljanje ponudbe storitev. Prav tako lahko uporabljamo Osebne identifikacijske podatke za vzpostavljanje stika z vami, pregledovanje pogodbe z vami, vključujoče Pogoje uporabe in Izjave o zasebnosti podatkov naših spletnih strani, pregledovanje ustrezne zakonodaje in sodelovanje s pristojnimi organi.

Neosebni identifikacijski podatki so podatki, ki ne omogočajo identifikacije posameznega Končnega uporabnika. Te vrste informacij lahko vključujejo postavke, kot so Lokacija za sestanek in Termin, kdaj vas lahko pokličemo. Neosebne identifikacijske podatke uporabljamo za lažjo in hitrejšo vzpostavitev kontakta z vami.

2. Razkritje identifikacijskih podatkov

Vaših Osebnih kot tudi Neosebnih identifikacijskih podatkov ne bomo posredovali drugim stranem, razen tistim, ki so posebej navedene spodaj:

Vaše podatke lahko posredujemo ob prevzemu družbe. Kot pri vseh drugih poslovanjih se lahko spojimo ali nas lahko prevzame druga družba. Če se to zgodi, bo družba naslednica dobila podatke, ki jih hranimo, vključno z osebnimi identifikacijskimi podatki. Vendar pa bodo identifikacijski osebni podatki še naprej predmet te izjave o zaupnosti podatkov.

3. Posodobitev, popravek ali izbris podatkov

Končni uporabnik ima pravico do prepisa, dopolnitve, popravka, blokiranja in trajnega ali začasnega izbrisa osebnih identifikacijskih podatkov, ki nam jih posredujete.

Priporočamo vam, da posodobite vaše osebne identifikacijske podatke takoj, ko se spremenijo. Lahko kadarkoli zahtevate izbris ali odstranitev vaših podatkov. Izbris ali spremembe zahtevate na način, da nas o tem obvestite na e-naslov info@littebuby.eu.

4. Izbor Končnih uporabnikov v povezavi z zbiranjem in uporabo podatkov

Podatke pridobivamo za namen vzpostavitve kontakta z osebami ter morebitna promocijska elektronska sporočila.

Če ne želite od nas prejemati promocijski elektronskih sporočil, se lahko kadarkoli odločite, da prekličete prejemanje promocijskih elektronskih sporočil, tako da pošljete elektronsko sporočilo na info@littebuby.eu kjer prosimo navedite vaše ime, naslov, e-mail naslov in kakšne vrste promocijskih elektronskih sporočil ne želite več prejemati.

5. Varstvo podatkov

Varstvo podatkov jemljemo resno in sprejeli smo različne ukrepe za varovanje vaših osebnih identifikacijskih podatkov.

Na žalost niti en prenos podatkov preko interneta ali brezžičnega omrežja ne more biti 100% varen. Posledično, čeprav imamo komercialno razumno zaščito varstva podatkov in se pridružujemo družbam, ki ravnajo enako, ne moremo jamčiti za varovanje vseh podatkov, ki se prenašajo na ali z naše spletne strani in nismo odgovorni za dejanja morebitnih tretjih oseb, ki take informacije prejmejo.

6. Zaupnost podatkov Tretjih oseb

Ta izjava o zasebnosti podatkov velja samo za uporabo in razkritje podatkov, ki jih zbiramo od vas. Druge spletne strani, na katere je mogoče dostopati s povezavo prek naših spletnih strani www.littlebuby.eu, imajo lastne izjave o zasebnosti in zbiranju podatkov ter načine njihove uporabe in razkritja. Če se preklopite na takšno stran vam priporočamo, da si ogledate izjavo o zaupnosti podatkov te strani. Nismo odgovorni za načine in pogoje dela tretjih strani. 

7. Druge teme o zaupnosti podatkov

Mladoletne osebe, mlajše od 18 letih, ne smejo uporabljati naše spletne strani. Ne zbiramo ali hranimo podatkov oseb, mlajših od 18 let in zato niti del teh spletne strani ni zasnovan tako, da bi pritegnili osebo, mlajšo od 18 let.

Tina Berginc s.p., močno priporoča vsem staršem in skrbnikom, da naučijo svoje otroke varnega in odgovornega ravnanja z osebnimi podatki na medmrežju. Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani www.littlebuby.eu brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Tina Berginc s.p., ne bo nikoli zavestno zbirala osebnih podatkov od mladoletnih oseb ali jih kakor koli uporabila ali jih razkrila tretji stranki brez njihovega dovoljenja.

8. Soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov:

Z uporabo spletnih strani www.littlebuby.eu ali z vključitvijo v katerokoli identifikacijsko aktivnost, uporabnik podaja sledeče izjave:

A. Izrecno soglašam, da Tina Berginc s.p., obdeluje in uporablja moje osebne podatke, ki sem jih ali jih bom prostovoljno posredoval za namen uporabe storitev in v zvezi s tem potrjujem, da sem seznanjen:

B. Izrecno soglašam, da Tina Berginc s.p. moje zbrane podatke uporabi za namene neposrednega trženja do mojega preklica v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.